دورة تدريبية عن ارشادات استخدام حيوانات التجارب في البحث العلمي

دورة تدريبية عن ارشادات استخدام حيوانات التجارب في مجال البحث العلمي تقام في مركز تطوير الأداء الجامعي بجامعة المنصورة في الفترة من 21 الى 24 أغسطس 2017 .

يحاضر فيها أساتذة من لجنة أخلاقيات استخدام حيوانات التجارب في البحث العلمي بكلية العلوم - جامعة القاهرة من الساعة العاشرة صباحا وحتى الخامسة مساءا

اخر موعد للتسجيل 15 اغسطس 2017
لمزيد من الاستفسار الرجا التواصل مع د. ايمان زهران عبد الحميد، موبايل 01211100560
للتسجيل الدخول على الرابط التالي:

الشروط والتفاصيل

"Guidelines of Animal Care and Use in Research"
21-24 August, 2017, Mansoura University Campus Mansoura University in cooperation with the institutional animal care and use committee; Cairo University announce the call for applications for a training workshop (Guidelines of Animal Care and Use in Research).The workshop will take place in UDC (university development center at Mansoura University campus from 21-24 August, 2017.The workshop aims will provide selected candidates with professional ethical international standards of using animal in scientific research and to be representative for dissemination and application of these standards in their home universities. Up to 20 participants will be selected.

Eligibility Criteria
• Applicant must be faculty/university staff who is working in Mansoura University and other scientific research centers.
• Applicant must work in life science or biomedical research and related facilities/activities (Including Faculties of Medicine, Veterinary Medicine, Pharmacy, Dentistry, Nursing, Science, and agriculture).
• Applicant must stay for the entire workshop from 21-24 August 2017 from 10 am-5 pm.

• Applicants must be on time every day.
• Age of the applicant must be from 25-45 years.
Only complete applications will be considered and should be sent... so kindly Copy the following URL, paste in your browser and Fill in the Form:

أنت هنا: الأخبار دورة تدريبية عن ارشادات استخدام حيوانات التجارب في البحث العلمي